Fri fra overgrep

Seksuelle overgrep må snakkes om – 1 av 5 kvinner opplever det før fylte 18 år!

Hvordan er det mulig å finne tilbake til seg selv, og ta tilbake sin egen kraft? Denne boken er for alle som selv lever med ettervirkningene av overgrep, eller som kjenner noen som har blitt utsatt. Den er opplysende og gir et bredt bilde av hvordan overgrep påvirker kropp og sjel, og hvordan det er mulig å komme seg videre.

Med utgangspunkt i sin egen erfaring med overgrep, sin fagkompetanse og erfaring fra arbeid med klienter, har forfatter utviklet en metode for å finne fred etter overgrep. Den tar for seg syv steg som vil hjelpe deg som har vært utsatt å finne tilbake til din kraft, og ta mer styring i livet ditt. Boken hjelper deg til å bli kjent med kroppens signaler, tanker, følelser, dine behov og grenser, slik at du kan se klokere og mer objektivt på deg selv og livet ditt. Du vil også oppdage konkrete indre ressurser som skatter du kan ta i bruk på din vei videre. Boken er illustrert med vakre og sårbare bilder, og den er bygget opp slik at leseren blir støttet og veiledet underveis.

I denne boken vil alle som har opplevd overgrep, finne noe som gir håp og inspirasjon til å lære seg selv å kjenne på en ny måte – slik at de ikke lenger er fanget i fortiden.

Bestill boken her - Lydbok, e-bok eller papirbok

Fri fra overgrep

Seksuelle overgrep må snakkes om – 1 av 5 kvinner opplever det før fylte 18 år!
Hvordan er det mulig å finne tilbake til seg selv, og ta tilbake sin egen kraft?
Denne boken er for alle som selv lever med ettervirkningene av overgrep, eller som kjenner noen
som har blitt utsatt. Den er opplysende og gir et bredt bilde av
hvordan overgrep påvirker kropp og sjel, og hvordan det er mulig å komme seg videre.
Med utgangspunkt i sin egen erfaring med overgrep, sin fagkompetanse og erfaring fra arbeid med
klienter, har forfatter utviklet en metode for å finne fred etter overgrep. Den tar for seg syv steg som
vil hjelpe deg som har vært utsatt å finne tilbake til din kraft, og ta mer styring i livet ditt.
Boken hjelper deg til å bli kjent med kroppens signaler, tanker, følelser, dine behov og grenser, slik at
du kan se klokere og mer objektivt på deg selv og livet ditt. Du vil også oppdage konkrete indre
ressurser som skatter du kan ta i bruk på din vei videre.
Boken er illustrert med vakre og sårbare bilder, og den er bygget opp slik at leseren blir støttet og
veiledet underveis.
I denne boken vil alle som har opplevd overgrep, finne noe som gir håp og inspirasjon til å lære seg
selv å kjenne på en ny måte – slik at de ikke lenger er fanget i fortiden.

Bestill boken her

Bestill boken nå

Boken er tilgjengelig som lydbok, e-bok eller papirbok.

Du vil få tilgang til en verdifull ressursside med lydfiler med meditasjoner, øvelser og ressurser du kan bruke underveis. Dette vil fordype prosessen din, og gi deg større kunnskap om deg selv.

Pris: 399,- inkludert porto for papirbok, kr 349,- for lydbok og kr 299,- for e-bok.

 

Bestill boken her

Arbeidsbok 

Denne 75-siders arbeidsboken er ideell for deg som ønsker å dykke dypere inn i din egen utviklingsprosess og bli mer bevisst på egne følelser, tanker, kroppsfornemmelser og behov. Det vil hjelpe deg med å oppdage din indre styrke samtidig som den gir deg følelsen av støtte og veiledning.

Du finner varierte øvelser, meditasjoner og refleksjonsoppgaver som vil hjelpe deg med å sette ord på dine tanker og følelser. Du vil også oppdage verktøy som vil være nyttige i helbredelsesprosessen din.

Målet er at dette arbeidsheftet vil guide deg mot en dypere forståelse av deg selv og din egen kropp, inkludert dine tanker, følelser og sanser. Og at det vil veilede deg til å kunne å gjenkjenne og forstå de signalene og svarene kroppen din gir deg fra ditt indre, slik at det blir lettere og raskere for deg å hjelpe deg selv til å la deg skinne som det unike mennesket du er, med alle skattene dine.

Klem fra Tine

Ja, jeg vil bestille arbeidsboken!

Om forfatteren

Tine Brager Hynne er utdannet Rosenterapeut, Psykoterapeut, og Yogalærer. Hun har jobbet som mellomleder i 9 år, og har lang erfaring med å veilede mennesker.
Selv oppdaget forfatteren som 40-åring at hun var blitt utsatt for overgrep som barn. Da raste hennes verden sammen. Hun ble syk over en lengre periode. Steg for steg bygget hun seg selv opp, og fikk tilbake sin egen kraft og glede.
I dag hjelper hun kvinner som har opplevd overgrep med å finne tilbake sin kraft, og ta styringen over livet sitt. Hun brenner for å dele av egen erfaring og kunnskap, for å vise og gi håp.

Dette er hennes første bok.

Hjemmeside Rosentine.no