Se presentasjon
Se presentasjon

Yoga 

Jeg underviser i rolig yoga med fokus på pust og meditasjon. Denne formen for yoga passer for alle, også for deg som ikke har gjort yoga før. Og for deg som ønsker en rolig yogapraksis med vekt på tilstedeværelse, pust og hvile.

Gjennom yoga stopper vi opp, kjenner etter hva som er godt, og bli kjent med kroppen. Denne bevisstheten kan vi ta med inn i hverdagen. Så i møte med en annen kan vi kjenne pusten. Vi kan kjenne kroppen når vi sitter, bærer, og hvordan vi bruker kroppen.

Når jeg selv var utbrent, var rolig yoga den eneste fysiske aktiviteten jeg kunne utføre i en lang periode, og det var her jeg fikk energi og styrke tilbake. Siden det har yoga vært en fast del av mitt liv, og jeg praktiserer flere ganger i uken. Det er en måte vi selv kan hele oss og bli friske.

Meditasjon og tilstedeværelse

Meditasjon og tilstedeværelse har blitt en viktig del av mitt eget liv. Gjennom å legge merke til det som er akkurat nå, hjelper jeg meg selv til å være i nuet. Ikke bekymre meg om fremtiden, eller gruble over fortiden. Vi har kun her og nå. 

Etter å ha opplevd traumer, kan vi mennesker ha vanskelig med å være tilstede i nuet. Min erfaring med kvinner jeg har jobbet med og i meg selv, er at å igjen og igjen komme tilbake til her og nå, kan hjelpe oss med å redusere stressresponsene i kroppen. Det kan hjelpe på tankekaos, og på følelser vi ikke har kontroll på.

 

Placeholder Image