Jeg vil gjerne få informasjon fra Tine av og til
Jeg vil gjerne få informasjon fra Tine av og til
Placeholder Image

Kvinner i undring - Kvinnesirkel

Jeg er så glad for å invitere deg til kvinnesirkelen "Kvinner i undring".

Kvinnesirklene vil holdes en gang i måneden. Veien blir litt til underveis. Men målet er å være sammen, som om vi sitter rundt leirbålet vårt. Jeg vil dele yoga, pusteøvelser, meditasjon. Av og til tar jeg opp et tema.

Du er hjertelig velkommen til å delta online inn i sirkelen. Jeg har kalt dem "Kvinner i undring". Her skal vi undre, utforske og lande i oss selv. Sammen.

Neste sirkel er: Søndag 6. november kl: 19.00 - 20.30

Din investering er kr. 220,-.

Du melder deg på her.

Du velger selv om du vil ha ditt kamera på eller av underveis.

Ja takk, jeg vil være med i kvinnesirkelen

Om Tine

Jeg heter Tine Brager Hynne og er utdannet Rosenterapeut, Psykoterapeut, og Yogalærer.

Som 40-åring oppdaget jeg at jeg var blitt utsatt for seksuelt overgrep som barn. Det var et sjokk som jeg har brukt lang tid på å bearbeide. Samtidig ga det meg en forståelse for alle utfordringer jeg har hatt i livet.

Jeg vet det kan være vanskelig å snakke med noen om det du har opplevd. Det er mye skam og vanskelige følelser som kan stoppe oss i å fortelle. Men jeg vil fortelle deg at det hjelper å snakke med noen som kan se deg, lytte, være der og støtte deg. Det er hjelp å få.

Nå jobber jeg med kvinner som har opplevd seksuelle overgrep slik at de kan ta tilbake kraften og styringen i sitt eget liv. Sammen kan vi erfare at vi er skapt med evnen til å hele sår vi har fått, og til å gjenopprette balansen i kroppen, og til å leve meningsfulle liv.

I arbeidet mitt, og i meg selv har jeg sett gang på gang at det er mulig å finne tilbake til denne kraften. Den som gjør deg helt unik, og som du kan vise verden hvem du er gjennom.

Placeholder Image