Jeg vil gjerne få informasjon fra Tine av og til
Jeg vil gjerne få informasjon fra Tine av og til
Placeholder Image

Kvinner i undring - Kvinnesirkel

Jeg er så glad for å invitere deg til kvinnesirkelen "Kvinner i undring".

Kvinnesirklene vil holdes en gang i måneden. Veien blir litt til underveis. Men målet er å være sammen, som om vi sitter rundt leirbålet vårt. Jeg vil dele yoga, pusteøvelser, meditasjon. Av og til tar jeg opp et tema.

Du er hjertelig velkommen til å delta online inn i sirkelen. Jeg har kalt dem "Kvinner i undring". Her skal vi undre, utforske og lande i oss selv. Sammen.

Neste sirkel er: Søndag 7. august kl: 19.00 - 20.30

Din investering er kr. 220,-. Som vippses til: 99090407 på forhånd. Du sender meg også en e-post til: [email protected], slik at jeg får sendt deg en zoom-lenke på forhånd.

Du velger selv om du vil ha ditt kamera på eller av underveis.

Om Tine

Jeg heter Tine Brager Hynne og er utdannet Rosenterapeut, Psykoterapeut, og Yogalærer.

Som 40-åring oppdaget jeg at jeg var blitt utsatt for seksuelt overgrep som barn. Det var et sjokk som jeg har brukt lang tid på å bearbeide. Samtidig ga det meg en forståelse for alle utfordringer jeg har hatt i livet.

Jeg vet det kan være vanskelig å snakke med noen om det du har opplevd. Det er mye skam og vanskelige følelser som kan stoppe oss i å fortelle. Men jeg vil fortelle deg at det hjelper å snakke med noen som kan se deg, lytte, være der og støtte deg. Det er hjelp å få.

Nå jobber jeg med kvinner som har opplevd seksuelle overgrep slik at de kan ta tilbake kraften og styringen i sitt eget liv. Sammen kan vi erfare at vi er skapt med evnen til å hele sår vi har fått, og til å gjenopprette balansen i kroppen, og til å leve meningsfulle liv.

I arbeidet mitt, og i meg selv har jeg sett gang på gang at det er mulig å finne tilbake til denne kraften. Den som gjør deg helt unik, og som du kan vise verden hvem du er gjennom.

Placeholder Image