Se presentasjon
Se presentasjon

Hjertemøter

Et dyptgående 6 eller 12 måneders individuelt program for deg som vil skape varige endringer i livet ditt. For deg som vil dedikere tid, krefter og ressurser på deg selv en stund fremover. 

Programmet er skapt for deg som har vært utsatt for overgrep. Som har klart deg greit, men kjenner at kroppen er i ferd med å si stopp. Nå er du klar til å endelig velge deg selv.

Gjennom individuelle samtaler, kartlegging av hvor du er nå og hvor du vil være, online-ressurser og tett oppfølging på videosamtaler vil du lære å finne tilbake til din kraft og ta styringen i eget liv igjen.

Er du klar for en stor endring i ditt liv?

Starter i januar 2023. Bestill en gratis samtale her.

Les mer om programmet her.

Jeg vil vite mer om mentorprogrammet!

«Kvinner i undring»

Månedlige kvinnesirkler online (90 minutter). Vi møtes på zoom. 

En stund skapt for deg som har fått grensene dine trådt over. Som ønsker en rolig stund sammen med andre kvinner. Vi utforsker ulike måter å skape ro i oss selv. Gjennom meditasjon, yoga, pust og samtaler.

220 kr pr gang. (Ikke opptak). Vippses til: 99090407, send en e-post til: [email protected]. Jeg vil sende deg lenke til zoom.

Datoer 2023:

Søndag 29. januar kl: 19.00

Terapeutisk yogakurs for kvinner

På Oslo Yoga - Sagene i Oslo. 

Dette kurset er for kvinner som har opplevd seksuelle overgrep. Her vil vi utforske muligheten for en ny kontakt med kroppen på en sunn og trygg måte. Gjennom rolige bevegelser, mye hvile, oppdagelser via sansene, og meditasjon, kan kroppens alarmberedskap få lære at det er mulig å finne en større ro innenfra. Les mer og bestill her.

Les mer om yogakurset