Alt du leter etter finner du inne i deg

Apr 20, 2021

Alt du leter etter finner du inne i deg

Denne setningen kom til meg for noen dager siden. Den kom så klart og tydelig, og jeg kjenner det er viktig for meg å dele noen tanker rundt akkurat dette.

I årevis lette jeg etter noe som kunne «være løsningen» for meg, noe som kunne dempe en uro jeg hadde inne i meg. Noe som kunne gi meg svaret. Jeg lette overalt utenfor meg selv. Jeg gikk på kurs etter kurs, leste mange bøker, lette og lette. Hva kunne hjelpe meg? Hvordan kunne jeg finne fred i meg selv? Hva kunne slukke uroen jeg hele tiden kjente inne i meg?

Fremdeles kan jeg kjenne på denne følelsen av at jeg må lete etter noen som kan hjelpe meg, noe som kan gi meg det jeg trenger. Det er et av mine mønstre å jage videre og videre. Dette mønsteret sitter sterkt i meg, og jeg trenger å bli oppmerksom på det igjen og igjen.

For hvordan kan jeg lete utenfor meg selv? Når alle svarene ligger inne i meg. Det er i meg jeg kan finne svar på hva jeg trenger i mitt liv. Akkurat som om du må lete inne i deg for å finne ut hva du trenger. Det er så lett å glemme.

Det er lett å sammenligne seg med andre, se på andre, ønske seg det andre har. Men du skal bli mer av den du er, jeg skal bli mer av den jeg er. Vi skal ikke bli noen andre. Ingen andre er akkurat som deg, eller som meg.

Hva kan du gjøre for å stoppe opp og spørre deg selv hvilke skatter du har i deg? Kan du bruke litt tid på å reflektere og kjenne på dette spørsmålet uten at det skal bli et krav?

Med dette ønsker jeg deg en fin dag.

 

Hilsen Tine

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.